laupäev, 9. jaanuar 2021

Raisakulli suusaminutid 5

 Võiks juba arvata, et Raisakull on nüüd üks kõva suusaäss, et juba viies postitus järgepanu tuleb. 
Et järgmine jutt tuleb üleilmameistrivõistlustest, ei tasu sellest isegi unistada - Raisakull ei tee trenni mitte selleks, et kuulsaks saada, vaid oma tervise ja toonuse tõstmiseks. Lisaks sellesse nimekirja veel õllekõhu kaotamise ja kaalulangetamise, kuigi kõhurasva kaotamine ei ole kergete killast. 
No mida sa tükid ekraanile, kui kukkumine on kindlustatud, ühes sellega vaevaline ülesvinnamine, mis paneb korralikult higistama ja takkatippu võid ka kopsupõletamise külge haakida. 
Ja täna on see päev, kus Raisakull ei ole oma tagumikku lumiseks teinud, kuid põlved said maapoolse tervitusepuudutuse osaliseks. See juhtus siis, kui Raisakull liugles tasa-tasa, endal keskendunud ilme ees ning taamal kõlasid püssipaugud, mille poole Raisakull kohe oma pilgu pööras ja kohe oli karistus kohe käes - Raisakull tajus suuskade ettesööstmist, mille vaevasel pidurdamisel hoopis kere ette lendas. Et kepid olid ka parajasti õhuga ümbritsetud, sai need enne lumme torgatud enne, kui lõust lumme oleks vajunud. 
Raisakullil on kohe aja jooksul mitu larhvi olnud, kuid mitte ükski neist polnud selliste stiimpunkstiilsete okulaaridega kaetud. Noodsamad aurupungi-laadsed okulaarid takistavad mütsi silmele langemist ja sellega ühtlasi Raisakulli silmavaate pimendamist.

Ühesõnaga, kui sa trehvad kuskil sellist lõusta, siis astu julgelt ligi ning ütle kivirähulikult selge ja kõlava häälega TERE! Pudistada siin ei maksa, sest Raisakull on niikuinii kõva kuulmisega. Maskitaguse hääle teritamiseks tuleb Raisakulli lokaatoreid veidi käiata. 


3 kommentaari:

Helve ütles ...

SUPER!

Kaamos ütles ...

Aeg on sulle hästi mõjunud ja pilt on hea!

Raisakull ütles ...

Kahtlen selles.
Aga tänud kiitmast.