neljapäev, 7. jaanuar 2021

Raisakulli suusaminutid 3

 Raisakull teab, et ei tohi kunagi hõisata, sest selle tegevuse tagajärjel muututakse kahtlustatavateks ja saavutatakse hoopis vastupidine tulemus. Olgu kuidas sellega on, aga Njuutoni avastatud seadus avaldus täna ühel korral. Ju oli see tarvilik samm, kui jalad kiirelt alt ettepoole suskasid, nagu Bruts Lii filmides, ainult, et tabada ei õnnestunud kedagi. Ainuke valus koht oli see olematu sabakont, mis maandudes kannikate vahele kinni jäi. Siiski-siiski oli vaevaline ennast püsti ajada - vanus pressib ka omajagu peale. Raisakulli parempoolne külg ilmselt ei paranegi, sest oli eelmistel aastatel libedust tundes üle pingutanud. Lebades veidi aega selili maadligi, oli hoopis teine vaade, votukrahvia jaoks kuidagi ideaalne. Mis ajab vanduma, kui teadvustad enesele, et parasjagu kõik piltitegevad masinad vedelvorstidena toas särtsuvooliku otsas end täis joovad... Ja oma tobedust kirudes liigutad end nii, et paar minutit läheb aega jalgele saamiseks. 
Tänase päeva saldoks jäi kuskil kilomeetrine rajalõik üles-alla ainuüksi kõhu toel vinnates pluss uued suusajäljerajad lisaks eelmiste sissetallatud "magistraalide" mitmekordse läbimisega. 

Ilmajaam lubas ilma külmenemist, siis oli Raisakull enne minekut saunapliidi alla tule teinud, et rohkem ei saanud eemal suuskamas olla, sest pliidi alla  tuli halgusid juurde toppida.

Kommentaare ei ole: