esmaspäev, 5. august 2019

Loll


Jah, Raisakull on loll, aga see-eest järjekindel. 
Iga päev käib mööda jõekallast ja lõhub kopra öö jooksul tekitatud tammi. No ega kopral midagi ole ehitusmaterjalina võtta, kui kalda veerelt pajuvõsa. Lisaks tuleb lammutamise käigus imeasju ka lagedale. Näiteks klaasist õllepudel, millel kork peal ja mille valmistusaasta peaks silma järgi olema 1998, igasugu dihlofossi baloone, tänapäevastest plastpudelitest ei tasu mainidagi. Korra tõmbas Raisakull mudast välja penoplasti ja kasvuhoone kile, paaril korral jäi pootshaagi taha kinni saetud lauad. No ja Raisakull imestab, et pole inimlooma kolpa veel välja õngitsenud. Juhul, kui sellega hakkama saab, pole Raisakulil midagi selle vastu, kui kobraste tegemistel hoiavad silma peal kohtuekspertiisi ametnikud. Saabki natukeseks rahu.

Tegelikult jäi paar päeva vahele, kus Raisakull käis korraks sorujuubileumi pidamas. Kuidas sa ikka minemata jätad, kui paberkandjal kutsega, millel olid kuldsed kirjad ja lintki oli kuldne, oldi vaeva nähtud.
Pidu oli äge, selle peab küll ära mainima. Peeti see 40-aasta juubel kuskil Kambja kandi seikluspargi veerel. Raisakull käis eraldi veel uurimas, mida see park endast kujutab ka. Kaedes atraktsiooni tervikvõtmes, adus Raisakull eneselegi selgelt, et Tarzani moodi mööda puude vahel turnides ta seda rada ei läbi. Ka siis mitte, kui julgustuseks joodud pudel viina ja auhinnaks miljon naela.


Kommentaare ei ole: