teisipäev, 30. juuli 2019

...veidi kõpitsemisväärt tegemisi...


Aega läks üksjagu nagu ka rahaollust, kuid üks projekt sai lõpuks ka valmis.
Enne avatud talude päeva väisamist pintseldasin lauad läbitöötanud õliga üle ja läksin puhkepäeva nautima, seni need võõbatud lauad kuivasid päikese käes. Esmaspäeval kihutasin Tapale, ostsin sealt paar-kolm pakki sajaseid kruve, mis sai järgmisel päeval ära kasutatud.
Tulemust näete allpool:
Nüüd ei saa ma riiki ka nuumata trahvide seljas.
Siis reedel saabus vennapoeg maakera kuklapoolelt, tundis veidi igavust ja oli kohe hakkamas, kui pakkusin talle veidi vees solberdamise tööd. Andsin talle selga pesust tulnud ürbid, jalaotsa aga polnud muud pakkuda kui talvesaapad. Pootshaak ka ligi ning sõitsime mönkriga jõe äärde, kus kohe tööga pihta hakkasime.
Ei, me ei püüdnud krokodille ega alligaatoreid, vaid lõhkusime kopra ehitatud tammid ära. 
Laupäeval aga jõin end pildituks suure peo käigus. 

2 kommentaari:

Ulf D. Mortum ütles ...

Ulka uhkemb sild ku omma-aigne saare sillake.. ku mäletat? Kiitus nink kummardus. Piäss konagi kaema tullema. Provva joba nakse uurma-puurma, et äkitse sääl om mõni peogeituse aare kah :D

Raisakull ütles ...

Aitüma!
Geopeitus???
No neid aardeid leiab ikka, vaja ainult jalatsid vees märjaks teha ja käed mudaseks mökerdada, nagu ma tänase töö tulemusel auhinna sain - muda seest ilmus metallkorgiga pooleliitrine klaasist värskapudel, kuigi korgi peal oli mingi ähmane õlletehase märk. Korkisin pudeli lahti, kurask, seal hoopis mingisugune vetikane veeollus, raisk.
Lasin siis pudelil allavoolu ujuma. Tean, et kuskil paar kilti allavett üks on ehitanud igasugusest leitud taarast silla valmis, äkki vajab varuosa...