teisipäev, 18. mai 2021

Tõdemus

Mõnikord on asjade seis nõnda niru, et kallab vandesõnu nagu ibetseest ja harva on päevi, mil saab ilma vandumiseta hakkama. Seda eriti täpselt toimetades... 
Enamasti kostub siin "JeeBeL*"ist hoopis kaugest minevikust pärit taustamuusikat a la punk'änd'rokk,  mis maandab tekkinud pinget täie rauaga.
 

* - kõnealune on kaasaskantav ja üle Sinihamba lõugav seade.

5 kommentaari:

Kaamos ütles ...

Talv tuleb külm, valge mees teeb palju puid!

Raisakull ütles ...

Öige tähelepanek!
Ja igal pool röögitakse järjekindlalt mingisugusest müütilisest kliimasoojenemisest...
Hehehh!

Raisakull ütles ...

... ja kahel eelmisel hooajal pidin käru tagurpidi sisseajamisel veelgi täpsem olema - parempoolses seinas oli pliidipuude rida-virn - siis olid vist kohal kõiksugused universiumi pühakud, kes pidid kuulama sajatusi nende suunal.
Kuigi võinuks lihtsama vastupanu teed minna, ei viitsinud teistkordset ladumist ette võtta, et teisaldaks ülalmainitud virna lihtsalt ringi.

Kaamos ütles ...

Sinna on tagurdatud, mitte ei ole see riistapuu katuse alla lükatud?
(Podisedes vasakule ära, tagurdamine on filmitrikk, päriselt seda ei tehta ju!)

Raisakull ütles ...

Jep, sinna on tagurdet, tonnijagu puid kärukoormas, massin ise kaalub koos juhiga elik minu tagasihoidliku isikuga kaalub alla poole tonni...
Ja pole see filmitrikk ühti, kõik on päriselu.
Natuke häiriv on kord üle ühe ja kord üle teise õla taha pilku heita, kuna peeglitest pole abi, kui need juhtraual kinni on. Iseasi, kui kere külge saaks peeglid monteerida, aga kellel seda aega on, et Raisakulliga mööda poode kolada???