neljapäev, 23. juuli 2020

Paljuotstarbeline käru

Kui vanal hallil ajal veeti mässajaid ja muid sihukesi laadaplatsile neljakstõmbamiseks puuris, siis nüüd on need ajad tagasi saabunud - igal endast lugupidaval inimeseloomal on kodus plastikmahuti, mis ka puuri sisse majutatud. Iseasi on too, mida paha on see plastiknõu teinud ja mis karistus talle nüüd kaela määritakse. Seni, kuni lõplikku kohtukeissi pole, võivad inimloomad neid soetada kuniks raha jagub.
Raisakull otsustas ka veidi raha "ibc" elik iibetsee (mis pole rahvastikukasvu strateegia kolmas järk nagu eksikombel sõnakõla järgi võiks arvata) alla paigutada. Tolle mõttega, et kas õigustab majapidamises see ärr.
Algul oli plaanis, et paneb kasvuhoone kõrvale püsti, siis hea voolikuga majandada, aga peale väikest mõttelungi otsustas selle ratastele tõsta. Ülearust metalli polnud kuskilt võtta, et võtta šnitti kuskilt kataloogist, siis ehitas Raisakull puidust raami palgiveo käru peale ning vinnas oma ostu sellesamusele raamile peale.
Nüüdseks on esimesed sõidud tehtud ning "halli vee" transpordiks on töövahend olemas.
Selle raami ehitus ja kinnitav lahendus meenutab üksjagu "üleilmselt tuntud Kulibini nurgakese" tehnoloogiat. 
Kui vaja saab sellele raamile laiema platvormi peale kruvida ja lava ongi valmis heina vedamiseks/pillimeestele püüneks vms. 

Kommentaare ei ole: