pühapäev, 16. juuni 2019

Nonehh


Jõllitas Raisakull täna eesti meediumi poolt üleskihutatud pööbli pettumust õõvastavast sardiinide konservikarpide võiduajamisest ja leidis ühtlasi, et ei oska meie rallisõitja kaotada.
Selles võidu libisemises võite täiega Raisakulli süüdistada – kui tema midagi oma pilguga vaatama jääb, on asi tuksis. Aga isegi kõige juhmimad ahvukaadid, keda üldse on võimalik siit planeedilt leida, osutavad kõik, et süüdi on seesinatine meedium, mis pasandas kogu aeg, et Ott naksti selle võidu kottu kätte toob – Raisakull oli palju ettevaatlikum, et ei kihutanud end kihevile, vaid rahustas ümberkaudseid seatinaväärsete sõnadega: Ralli lõpeb alles vinissis!

Raisakull tegi täna otsa lahti – Aggressoriga vajutas Presiidiumirajale agressioonilaadse jälje.
Paaris kohas tuli agressiivselt pidurdada, et veenduda valitud suuna õigsust. Lisaks hakkas kintsudes tekkima krambilaadne tunne – pold aega ega tahtmist masseerida, kolm tilka verd ei raatsinud Raisakull vasakule ka mitte anda. 
Üldiselt on Presiidiumirada hakanud ära kaduma – tea, kas Arnold (mitte see austriast pärit jõujuurikas mustneeger, vaid raudrüüga aadlik elik rüütel) ei jaksa enam seda teed käia? Miks siis meie nooruslik ja sportlik presiidiumi esinaine seda traditsiooni üle ei võta? See ju hästi odav valimispropagandavahend.

Tehnoloogiahuvilistele selline küssa – kuidas saab android-kühvlilt selle neetud „hädaabi” lukustusekraanilt ära kaotada?
Liiga kergekäeliselt lülitab android selle „hädaabi” miskipärast sisse.
Ta kurask hakkab lambist taotlema mingeid andmeid, et saata need koos appikutsega meedikutele. Hea oli, et need lahtrid on veel täitmata, vastasel juhul oleks Raisakull Seewaldis hästi pehmete seintega palatis.
Raisakull ei soovi mingit hädaabiteenust – ta saab sittumise ja kusemisega üsna hästi veel hakkama.

Homme aasta tagasi, peale pooleaastast pausi, lülitas Raisakull ÖÖVIKU stepslisse.
Õnnesoovid ja pasarahe saate siia kommentaaridesse litsuda. 

8 kommentaari:

Kaamos ütles ...

Õnnesoovid kindlasti! Rahe jätaks kevadeks, hea kartulimaale pudistada.

Ulf D. Mortum ütles ...

Toda et, määnne androidi versiuun sul om? Mul säädmiste elik settingute all om määneki "Ohutusabi". Äkitse säält lövvät meskit?

Raisakull ütles ...

Tänud!
Aga see rahe võiks juba sügisel alla sadada, nii enne kündi, siis mulla sees ta laagerdub külvi/tuhlipaneku ajaks parajaks huumuseks.

Raisakull ütles ...

kaesin veits seda niinimetet "tarka" kühvlikest, androidi versioon on sellel 7.1.2 - kammisin kõik sätingud läbi, aga mingist ohutusabist pole seal halli aimugi...

Ulf D. Mortum ütles ...

Nu sis ei tiiä... Mul vanemb roherobot, 6.0.1. A ehk om mõne muu sarnatse nimega asi sääl? Või muduki ka õdagu suuremba tsura ksjaumi-kühvlist perrä kaia.

Raisakull ütles ...

Ju siis on kogu Hädaabi särkvärk nii tihedalt androidi külge traageldatud, et ei anna isegi blokeerida selle toimivust...

Ulf D. Mortum ütles ...

Nät. Avastasi nüit, et enda Samsa mobiilikul tull vällälülituse aal ette unnika valikute ulgan ka kiri "Hädaabi desaktiveeritud". Äkitse abiss?

Raisakull ütles ...

mkmmm...
Kui varem oli väljalülituse aegu 4 valikut, millest ükski ei jutlustanud hädaabist sõnagagi, siis nüüd peale üleminekut android8 peale on ainult 2 valikut - lülita välja ja taaskäivita.
Mis puutub nüüd tollesse hädaabisse, siis ilmselt on parem, kui ekraani äratamiseks mustrit ega pinni ei tarvita.
hehh, loll mõte kargas pähe - naise genitaalidest pildid võiks olla nii lukustusekraanil kui ka avaekraanil, vastavalt siis suletud versioonina elik triibuna ja kui näpuga üle ekraani käid, siis on see avatud nagu õitsev roos...khmmm