pühapäev, 21. oktoober 2018

Nädalase vaikuse põhjus


Nädal tagasi alustas Raisakull uue tegevusega.
Ei hakanud eurorahade peale projekti kirjutama ainuüksi selleks, et pärast mitmekuist ootamiselainet mingi kortsunud paberinutsakas Raisakulli karmanisse pudeneks, vaid ta haaras sõna otseses mõttes sarvist kinni.
Esiti arvas Raisakull endal olema täpselt nädala jagu kuusikunoorendiku hooldust, mis mõni päev hiljem eufooriliselt kahanes viiele päevale, kuid pilvede pealt maa peale tagasi kukkudes sai kinnitust tõsiasi, et esialgne sisetunne oli õigema ajastusega.

Räägitakse üleüldiselt sellist möla, et kolmandamal päeval pidavat lihased eriliselt valusad olema, eriti olukorras, kus Raisakull mitte-midagi-tehes järsku midagi-tegema-asudes pidi kogema, aga ei – Raisakull oli pareerinud selle mölina omapoolse väitega, et tema juba oskab end tööga mitte tappa, tal ju mitmekümneaastane kogemus turjal. Ei tahetud teda üldse uskuda, kuid viimset argumenti lauale lüües jäädi Raisakulli seletusega rahule. Igal hommikul väntas Raisakull oma kümmekond kilomeetrit öömajalt töömaale, soojendades lihaseid vähehaaval üles ja õhtul tagasi vändates sai Raisakull päeva jooksul kogunenud lihaspingeid maandada.

Lõppkokkuvõttes jäädi Raisakulli teosatud projektiga millegipärast väga rahule, kiideti taevani, et Raisakull hakkas ebamugavustunnet tundma – kas ta peab nüüd selle hosianna peale lakke kinni hüppama hakkama?


Kommentaare ei ole: