neljapäev, 23. märts 2023

Hallutsioneeritud ajukeemiku mõningased tähelepanekud

 Raisakull on ennegi võtnud sõna tänapäevase sõnulseletamatult vohava idiootsuse teemal.
Mitte et Raisakull ise nii väga tark oleks - ta on oma lonkava loogikaga mitut puhku pangesalatisse astunud, lisades tollesse omapoolse vürtsika meki man.
Ega ta ikka õppust ei taha ega soovigi võtta, sest mõelge ise ka - kui kõik oleks perfektselt paigas, siis hakkab kõigepealt kolbas vohama stagnatsiooniseen ja hiljem võib-olla ajusurmgi pole kaugel oma vikatit luiskamas. Või õigemini motoriseeritud mootorvikatitera teravaks käiamas. Sest inimloomahordide niitmiseks enam luisukive ei jõua puhtfüüsiliselt muretseda ning seetõttu jääb suursugusel skeletil ka vikatiteritamise aega napiks, et oma liigeste hea korrasolu nimel ei peaks glükosamiinitablettide manustamise asemel nende vahele tavotti või libestit pritsima... 

Eile jäi Raisakullile siseriikliku taseme uudisetarbimiseportaalis huvitaval kombel silma üks Karilaiu tõsise meelega öeldud lausung, et tema on Ratase mees. Loetav artikkel ei andnud aimu, millal Jüri soovahetusoperatsioonil käis ja/või abiellus Jaanusega, et viimatinimetatu tõsise veendumusega kõnesolevat lauset tarvitas. Või otsustasid nad astuda geisuhtesse?

Nüüdseks juba nädalapäevad vana uudisnupp, mis andis teada, et kremliitide ninamees on tagaotsitav - igatahes on tolle vahistamismäärus rahvusvahelisel tasemel kõikidele asjaomastele teada antud.
Ega see üksi anna midagi, on Raisakull veendunud. Aga et asja liikuma saaks - tuleb rõhuda inimloomuse kõige tumedale küljele, milleks on teatavasti ahnus - tuleks lisada sellele määrusele üks pisikene, kuid väga oluline detail ehk tasu.  

Kommentaare ei ole: