pühapäev, 5. september 2021

Võrreldamatu võrratu võrdlus?

 Mõni päev tagasi kaesin hilisõhtul mingilt ajaloost jutustavalt kanalilt dokumentaali juutide raskest saatusest natsi-Saksamaal.  Mingil hetkel lõi silme ette tänapäev, õudus haaras mu endasse. 
Näiteks: natsid keelasid mitte-aarialastel suplusranda mineku: mulle kumas sealt läbi tänase päeva võrdlus - mittevaktsineeritudel keelatakse ... 

Kõige selle dokumentaali taustal painab mind küsimus: Kui kaua läheb, kui me hakkame mittevaktsineerituid ahjudesse ajama?  

2 kommentaari:

Unknown ütles ...

Mia olle omma platseebo elik suulalahuse sutsaka saanu, a joba põhjusmõtte tõttu elik solidaarsusest ei lää säänsile üritüssile, kon määnekist koroonabassi vai mesegänes nõvvava. Soome keeli: menköön konkurssiin!

Raisakull ütles ...

:D
Ma sain viagraga segatud doosid õlga, siis tohter printis mulle mingisuguse papri ka välja ja seda mulle ulatades ütles - nüüd saad minna kontserdile, teatrisse jne.
Mille peale ma torkasin irooniaga - jah, aga kuhu? mulle te keeldusite juhilubade jaoks tervisetõendit välja kirjutamast ja ega ma igasugust saasta ka ei taha tarbida, mida teised omale sisse kaanivad: minust nooremad kuulavad vaibakloppimist ja minust vanemad naudivad kodumaise süldikallerdise biiti. ma ainukene, kellele läheb peale punk, kärerokk jms kraam, mida keegi ei taha kuulata. nii et mahavisatud on kõik see minule panustatud doosid. mul oleks suht ükskõik olnud, kas ma kärvanuksin täna või ülehomme, sest ma olen juba koolnud. aga teiesugused tohtrid ei taha sellest aru saada, ikka loodate mu närust elu pikendada... ah jah, kas te mu terviseklade läbi ka töötasite? siis te teaksite, et mind pole elu sees vaktsineeritud, see on esimene kord kui mulle Hg-d sisse süstitakse...