teisipäev, 8. juuni 2021

Puretud pudemed

 Prooviks veidi sedamoodi, et kuskilt loetu ja Raisakull mälub need endale selgeks... 

Keegi tark inimeseloom mainis kuskil, et meie inimestel võiks olla neljakordne kõrgharidus. 
Hmm... Kas meil on siis üleõppinud "hulle" vähe, kes üritavad oma mitmekordset haridustaset õigustades kõrgele kohale maanduda ja seal teistele kaikaid kodaratesse visates manduda? 

Hiinas kuulutati välja "kolmanda lapse" programm. 
Kui nii suur asi maha kuulutatakse, siis on oodata kolmandat ilmasõda.
Arvestades rahvaarvu ja riigi pindala suhet, on hiinlastel varsti nälg. 

Eesti valitsus avaldab Soome riigile survet inimeste liikumapääsemiseks. 
No kurat, mis see meie asi on, kuidas põhjanaabrid otsustavad.
Viimati keegi eurosaadik Paet tõstatas selleteemalise küsimuse Brüsselis üles, vihjates ühtlasi, et Kaja Kallas ei saavat oma tööga hakkama. No tegelikult ei saagi.
Kui kaabulotimehed olid valitsuses, püüdsid nii isamaa kui kesikud neile mitte alla jääda. Vähemalt mingi näiline liikumine paistus.
Aga nüüd näib, et kesikute ja oravaparteide juhtimisel paigalsammume kiilasjäisest mäest üles - ühe sammu astume, sada libiseme tagasi.  Keegi midagi ei viitsi teha, istutakse ainult oma persekannikaid laiaks ja liigutatakse ebapädevalt rahapajaleent.
Noh, eelmise viletsuse üle vingujad, kuidas on? Kas sellist idiootidest koosnevat praegust valitsust te tahtsitegi? 

Aitab esialgu küll!
Tulba ees jalakergitus! Tee või ära tee, aga aju loovusesurm on üks ütlemata kasin asi - uued keevituselektroodid sinna ei passi. 

4 kommentaari:

Kaamos ütles ...

1. Tont teab, paha ei teeks (aga mul on ses suhtes kiiks niikuinii..)
2. Hiinas on vanu liiga palju, nad ei suuda oma väeteid enam toita. Töölisi toodavad juurde.
3. Siin jääme eriarvamusele, aga meil on see õigus, kas pole?

Raisakull ütles ...

1. Teeb küll paha - mul on neli siukset elavat näidet olemas, kus 2x kõrgharitud isik ajab siukest iba, et põhikooliharidusega inimeseloom ajab temast asjalikumat möla. Järeldus on - üleõppinud indiviid teeb ennast tähtsaks.
2. On jah näha noid Hiina vanu ja väeteid - parteipleenumitel liiga palju suid vaja toita...
Vaevalt, et ainult töölisi toodetakse.
3. On jah.

konn, lendav konn ütles ...

Mu legendaarne torumees Gena (8-klassiline põhi ja 10-aastane Kaug-Põhja üldharidus) paneb enamasti tema selja taga passiva kõrgemale haridustasemele vastavalt küsimusi esitava tellija mõne lihtlausega nii paika, et too ei taha enam mitu aega midagi küsida:D
Valitsuse asjus arvan, et pole häid ega halbu valitsusi, on head ja paremad inimesed ning neid jagus nii eelmises kui praeguses valitsuses. Pealegi - ükski valitsus pole igavene, ikka tuleb vastu võtta ebapopulaarseid otsuseid ning see maksab valimistel hinda. Muidugi on valus vaadata, kui inimene on lausloll, ei orienteeru poliitikas ega oma valitsusalas ja selliseid jagus samuti nii eelmisesse kui tänasesse. Olen vana Helmega tema eelmises elus suhelnud ja mulle jäi temast mulje kui erudeeritud ja lahtise mõistusega inimesest. Väline räuskav kuvand on poliitiline imago + parteiline vajadus. On vähe poliitikuid, kes sula lolli pole kunagi ajanud.

Raisakull ütles ...

Tuli meelde ka see seik su blogis, kuis äsja õppeasutuse lõpetanud töölekandideerija küsis "ulmelist" tasu ja sa "edastasid" tema palgasoovi oma töömeestele ning nemad hakkasid homeeriliselt naerma...
Mis puutub valitsuseviletsusse, siis inimesed, kes sääl asjatavad, annavad sellele näo.
Ntx. Ratta-Jüri-valitsuele andis näo vana Kaabuloti-Mart... Kuigi jah, ka minu arust ajas ta enne suurde poliitikasse sukeldumist ajas ta üsna talutavat ja loogilist juttu.