pühapäev, 17. jaanuar 2021

Raisakulli votujaht läbi klaasi

 Votujahi teema keskendus sellel nädalal klaasidele. No Raisakull ei hakka ometi tolleks tarbeks sugugi läbi klaasi lennates ennast vigastama, lõhkudes veresooni ja seda nappi skeletti katvat nahast ürpi ning oma õlleklaase väljanäitusele tarimagi, viinapitsidest kõnelemata. Kuid selle eest topeltakna ees olevad arhailised pitsikardinad peaksid asja korralikult ära ajama. Liiati siis, kui jäälilli pole aknaklaasidele tekkinud.

Läbi klaasi on raske pihta saada imekaunile loojangule, siis järgmine ülesvõte on juba välistes tingimusis  teostatud - läbi objektiiviklaasi.

Ja, et see loojanguhetkede püüdmine ühekülgseks ei jääks, siis pakuks Raisakull veel välja pildi autori aurupungiokulaaridest, mille tagant seiravad ümbrust kurbloolised silmamunandid.

No kui juba need okulaarid jutuks tulid, siis tuli Raisakull ennist suuskamast. Ei oska Raisakull enam öelda mitu kilumeetriversta ta täna ära suusatas - ringide lugemine läheb alailma sassi: 2-3 ringi järel kaob miskipärast järg käest ära.

4 kommentaari:

tegelinski ütles ...

Hea looga pildid! Lumest küünal ja päikesest leek, või siis otse silma vaadates. Ja jäälillede asemel peabki aknalt uusi mustreid otsima. Ja leidma.

Helve ütles ...

Päike-päike-päike! Nii ilus! :P Harva näeb teda, liiga harva.

Kas ongi oluline, mitu km suusatatud saab? Mul küll ei ole, peaasi, et suusatada saab.

Raisakull ütles ...

Ma üritan oma statistika jaoks kilometraaži koguda, aga ei õnnestu see sugugi, sest ümbritsev ilus loodus paneb põntsu peakolpa andmete kogumisele...
:)

TwD ütles ...

Haa! Teravmeelne kombinatsioon, kus kõik pildid täiendavad teineteist ja okulaarid panevad rasvase punkti loole!