kolmapäev, 9. detsember 2020

Statistika on valede kogumik, mis annab tõepärase pildi.

Kogu maa ülikiire interneedusevõrguga kattes on üks ütlemata hea mõte, kuid siin peaks mõne asjaga piiri pidama. 
 Seda viimast silmas pidades ei tasuks pudulojuste pidamiseks mõeldud rajatitesse üldse mingit kaablit vedada. Kuigi jah, läbi õhu ei saa keegi takistada digiilma levikut. 

 Miks sellest nüüd niiöelda mölisen? 
No pooljuhtumisi eksisin ma bloggeri statistikaosakonda ja tundes korrakski huvi sellesamuse blogi külastatavuse asjus – et kui lugejate arv on sama, mis ma sisse login, tähendab see seda, et ma kirjutan iseendale, aga kui on rohkem kiibitsejaid, siis kedagi ikka huvitab mu mölin – esimesel juhul võin kohe päevapealt jeehhat tõmmata ehk teisisõnu lõpetada blogimine sootuks, mida aga teisel puhul teha ei saaks. 
Siis juhtusin kaema otsisõna, millega siia on tuldud. 
Kummalisel kombel kenitleb seal üks, kujutage ette – üksainus sõna. 
 Mu kolbasisene hakkas juba imelikke signaale esitama. 

 Et siis igal farmielanikul on nina ees mingisugune võrguvalmidusega android- või õunatahvel, mida saab juhtida keelega ja kust saab teada - palju nad üldse väärt on? Kas tuleks veidi paastuda ellu jäämiseks? Või, kui elust villand, siis õgida nii palju nagu magu kannatab? 
 See sõna oligi – muu. 
 Hobused ilmselt hirnuvad latrites, kui meediumiga varustet lehmad loevad neile ajakohast huumorit. 
Imelik, et ühtki määd ega röhhi pole statistikas kajastust leidnud.

2 kommentaari:

tegelinski ütles ...

Oh, ma mõtlesin, et uue kujundusega on otsingusõnad kadunud. Vaatasin üle, täitsa olemas. Pole raske arvata, mis sõna mul on...

Raisakull ütles ...

Ma mõtlesin, et ainult mul, aga et sul ka MUU troonib otsisõnastikus, siis tuleb järeldada, et pudulojustel on häältuvastusega tahvlid...