teisipäev, 28. juuli 2020

Täitsa ulme, raisk!

Jah, täitsa ulme, raisk! 
Hakka või enne kirstu kinninaelutamist kõike ümber õppima, sest senine jura, mis seni pähhe on kinni taotud, enam ei päde. Isegi siis, kui olen ÖÖVIKu administraator.
Tulen mina bloggerisse ja tahan miskit möliseda, kuid otsi päev otsa taga seda uue postituse lisamise nuppu - no ei leidnud toda raibet esmase hooga. Tuulasin seejärel bloggeri abisektsioonis, kus pole maakeeles ega viipekeeles mingit teavet peakolusse saada, proovisin inglisekeelset häbi läbi "transleidi" lasta, kuid see ajas kõik veel segasemaks, et mõistlik näis tol ajahetkel raal hoopis kinni panna - no seda äikese tõttu.
Pikselöök läbistas mu, kui vett läksin laskma - üritasin küll kusta nii, et juga metallaeda ei tabaks, aga täpsus pole oma teha... 
Viimane mäletamine oli see, et magneesiumvalge särin mu genitaalidest kinni haaras ja suraka ära pani. 
Järgmisel hetkel leidsin ennast juba  kümmekond meetrit eemal selili vaatlemas, kuidas rahe jahvatab vaarikaid mulle näkku külma smuuti näol. 
Kurat, valus oli raisk! 
Kangete liigutustega üritasin püsti tõusta ja räästa alla hüpata. Sel ajal, kui jalgele sain, oli kõle rahe muutnud soojaks suviseks  vihmamussooniks. Vaja ainult duššiželeed ja ennast sellega kokku mökerdada.
Peeglisse ei julge praegu vaadata - äkki jõllitab sealt vastu punsunud bomšilõust. 
Kokkuvõtteks mainin, et ega see uus pealesurutud liides hea ole - bloggeri vana pärandliides on harjumuses kinni, sel ajal kui sa otsid, kust kuradi perssest uue postituse saad kirja panna, on oluline mõtteidu peakolust kadunud...

3 kommentaari:

Kaamos ütles ...

Näe, ongi pisut sarnane.
No ma käisin käisin tegelikult täna ise ka seda kaemas, oli just Aegviitu asja. Ühtegi pilditegemisrelva ei olnud kaasas, seega fotod jäävad tulevikuteoks.
(Ei julge bloggerit vaadatagi, niipalju kui uut näinud olen..khm, daamid ei ütle neid sõnu välja, mis pähe kargavad...)

Kaamos ütles ...

A ma vist päris õiget siiski ei leidnud, aeg oli väga napp ja neid ronitaimetugesid oli seal pisut enam.
Eip, teinekord vaja õnge ja pildimasinaga minna.

Raisakull ütles ...

Ma pidin vängemad sõnad tarvitusele võtma, kuigi need "progressi" enam ei peata...