Vahepeal kimbutas
mind mingisuguse paraplaaniga saabunud mitte-oodatud külaline –
gripiollus, mis pani ninasõõrmetest ajujäänuseid välja nuuskama, kaaslaseks mittenakkav tiisikus ehk lihtlabane köha.
Aga midagi head on
ka selles. Aeg sai rahulikult maha võetud.
Lisaks käisin seenel. Kuigi seenesaak oli sel aastal kasinavõitu, siis vähemalt vere sain värskes luhvtis liikuma.
Lõpuks suundusin
kokanduse lainele.
Kui nina kinni, siis
ei tunne ka sisseaetava söömaoluse maitsetki, olgu nii kibe või
ära kärsatanud kui tahes.
Kõigile on teada,
et lihtsuses peitub võlu.
Järgnev retsept on
eriti laisale indiviidile,nagu seda on Raisakull, päris paras.
Võta röstsaia
viilakas, rösti see kuldpruuniks.
Sel ajal, kui saiaviilakas päevitab
solaariumis, haki paar küüslauguküünt ära ning pane ka
juustuviilakas valmis. Kui tahtmist ka õhetavat midagi suu sisse
saada, võid ka punapiprakaunast paar tsipakest hakkida.
Röstrist
väljakaranud krõbesaiale laota kiirete liigitustega hakitud küüslauk ja peenestatud
punapipar, nendele peale vajuta juustuviilakas. Oota veits, kui juust
näeb välja nagu kollane lumevaip maad katmas, siis võid õgima
hakata.
Naudi mekki...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar