reede, 17. mai 2019

O


Eesti ajakirjandus on kohe päris vaene, sest pole selle ridades ühtki viipekeele ega ka sõrmendamise asjatundjat - ega siis ainult rahvusvahelisest semiootikast elik märgisüsteemist ei piisa - tuleb kohalikke olusid ka tunda.
Kaabudega EKRE-mahvia ikka ei saa aru, et nõndanimetet vait-paueri märki, mis sõrmendamise perra tähendab O-tähte, kuritarvitades märgistavad nad end piiblilugudest tuntud härra Onani jüngriteks elik teisisõnu onanistideks. Maakeelde tõlgendades pihkulööjateks.
Vana nali on see, kui teise käe nimetissõrm läbi O-na moodustunud sõrmistiku susata, pole vahet kas alt või ülalt, ei tähenda see sugugi Võrru minekut, vaid emmi ja auku, rämedamalt väljendades munni ja vittu kujutab, mis rahvakeeli nikku, tänapäevasemalt üteldes seksi tähendab. (Täiskasvanumad vaegkuuljad ja kurdid löövad peopesaga teise käe rusikale peale.) 
Hea veel, et suur onanist Nebuur Pelaak riigikogus tema arust vait-paueri märki nina ees ei vehkinud – sellega märgistanuks selle esindusorgani, kelle sekka ta ise ka kuulub, litsiks elik hooraks.
Ehkki hooramaja on Tummpea niiehknaa – sealt on tulnud ja tuleb ka edaspidi lolle seadusi, millel pole loodusseadustega mitte mingit pistmist. 
Lisaks kaotatakse vana Kalevi kalmule püstitet lossis ka see vähene aruriismeke, mis peakolus peale survepesuriga teostatud suuremat ajupesu kuskile koljuõnarusse pidama on jäänud... 

4 kommentaari:

Ulf D. Mortum ütles ...

Mia või valesti mäletseda, aga o-täht nõna otsan olli vist ohhoopis... ommasooihar?

Raisakull ütles ...

Kõik on võimalik - tähendas too märk väljaüteldult (h)oorakat...

Raisakull ütles ...

Täna hommikul ei saanud ma oma naeru pidama, kui Rakvere Raipele pilgu peale viskasin.
Kaege ise ja muiake mõnuga: https://virumaateataja.postimees.ee/6686148/pohjalik-kaemargileksikon

Ulf D. Mortum ütles ...

Irnusi end obesess jah :D